Повече от 2000 души гледаха най-новата българска продукция – Вездесъщият, 

...
Повече от 2000 души гледаха най-новата българска продукция – Вездесъщият, 
Коментари Харесай

Вездесъщият събра повече от 2000 души на гала премиерата

Повече от 2000 души гледаха най-новата българска продукция – „ Вездесъщият ”,  дело на компанията “Мирамар Филм ”, която ще се популяризира от „ Лента ” в киносалоните у нас от 13 октомври.  Дългоочакваната церемония премиера на най-новия български филм събра известни имена от кино средите, представители на шоу бизнеса и почитатели на родното кино в зала 1 на НДК, който светна в алено особено за събитието. Лентата провокира същински възторг измежду феновете и завоюва високата оценка на публиката. Това е следващият филм, с който Нова Броудкастинг Груп затвърждава поддръжката си на качествени български кино и телевизионни продукции.
Историята е основана на настоящата в наши дни тематика за новите технологии и наблюдението. Сюжетът наблюдава живота на мъж, който последователно се увлича да следи хората към себе си със скрити камери. Всичко стартира като почтено занимание, само че незабелязано героят влиза в ролята на всемогъщ регулатор на непознати ориси.

„ Гледам го за повторно, след формалната прожекция във Варна, и желая да кажа, че това е един превъзходен филм. И без непотребни думи, без многословия, това съвпадане на огромната премия „ Златна роза ” – на журито, плюс премията на публиката и на рецензията, единствено по себе си приказва за качествата на кино лентата и се случва доста рядко. Тази тройна композиция, 3 в 1, съгласно мен дава превъзходен старт на кино лентата и най-важното благопожелание – той да откри своите фенове. Това е най-важното за всеки филм, след еуфорията, след премиите, след премиерата и блясъка, той да откри своите фенове ”, показа кинокритикът Божидар Манов.

“Започнеш ли да гледаш, разбираш, че не можеш да се скриеш от този филм. Той гледа право в теб - натрапчиво, завладяващо, разоръжаващо ”, добавя драматургът Юрий Дачев.

Ето какво сподели обичаната българска актриса Татяна Лолова: “Вездесъщият ” е български филм на международно равнище, с прелестен екип и превъзходни артисти. Punctum - върхът сред върховете. Бях омаломощена от неспокойствие, наслада, екстаз! Този филм ме влуди, Господи, от кое място се пръкна това момче Велислав Павлов? Какъв Велислав е той? Неговото име е Демон! На добър час на кино лентата! ”

Смятам, че „ Вездесъщият ” е един в действителност доста прекрасен филм, а най-хубавото е, че е тук и в този момент, че ни допира във времето, в което живеем - в този цифров свят, в който сме съвсем всеки ден. Радвам се и че виждам толкоз доста положителни артисти, прелестни художници, операторът Емил Христов с вездесъщата си камера и доста положителни мои другари – Илиян Джевелеков и цялата тайфа от Мирамар, са създали един доста прекрасен подарък за българската аудитория ”, разяснява артистът Камен Воденичаров.
 Вездесъщият
Премиерата на " Вездесъщият " идва броени дни след триумфа му на 35-ия фестивал " Златна роза ", където събра общо 5 награди - за пълнометражен филм, за мъжка (Велислав Павлов) и женска роля (Теодора Духовникова), както и премия на рецензията и на публиката. За първи път последните две съответстват, което демонстрира, че филмът се прави оценка високо и по фестивалните, и по зрителските критерии. Това е втора " Златна роза " за „ Мирамар Филм ”, като първата е за кино лентата Дзифт през 2008 г.  През 2011 година компанията продуцира най-успешния филм за годината LOVE.NET, който също е копродуциран от NOVA.

С първите си появи на огромната сцена " Вездесъщият " към този момент даде ясна поръчка, че ще бъде блестяща композиция, която ще задоволи усети на разнообразни публики. Той дава обещание да наложи голям брой нови лица в българското кино, а упованията на продуцентите са лентата да се трансформира в неоспорим зрителски шлагер. " Вездесъщият " е следващият български филм след LOVE.NET, " Маймуна ", " Бензин ", " Воевода ", който се осъществя със съдействието на Нова Броудкастинг Груп.
 Вездесъщият
Повече вести ще откриете на и на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР